Zpět

5 důvodů, proč si nechat vytvořit profesionální webové stránky

20. 05. 2023
CoreApp Technologies s.r.o.
web

Mnoho firem a živnostníků, co jsou na trhu už delší dobu, zapomínají na aktualizaci svých webových stránek a svoji webovou prezentaci. I když webové stránky nemusí být jejich hlavním komunikačním a prodejním kanálem, tak zapomínat na online nástroje a komunikaci se může vymstít.

5 důvodů, proč si nechat vytvořit profesionální webové stránky

Při procházení webů různých firem v našem okolí jsme nacházeli mnoho webů úspěšných firem, které na první pohled vykazují několik na prvních pohled viditelných nedostatků. Nejčastěji se jedná o:

Toto všechno může mít za následek odliv potenciálních zákazníků a snížení návštěvnosti. Stránky využivající http a s chybějícím mobilním vzhledem jsou zase penalizovány v pozici vyhledávače na Google. Nepodporované nástroje pro změnu snižují bezpečnost provozu webu a komfort v jeho používání.

Pro všechny majitele webů s takovou nedokonalostí jsme připavili službu web za 20. 

5 důvodů proč využít službu web za 20

  1. Kvalitní grafický návrh webu - Součástí ceny je grafický návrh webu od našeho profesionálního a zkušeného grafika. Web tedy bude splňovat moderní a funkční trendy v oblasti webového designu.
  2. Správa obsahu - Obsah webu si budete moct spravovat sami. Zaškolíme Vás jak pracovat se systémem pro správu obsahu, jak přidávat novinky a fotky. 
  3. Responsivní design - Web bude připravený pro zobrazování na mobilních telefonech, tabletech a monitorech různých velikostí. Tím se rozšíří Váš okruh potenciálních klientů. Zlepší se i pozice v Google vyhledávači.
  4. Základní optimalizace pro SEO - Web bude připravený tak, aby reagoval na požadavky Google a dalších vyhledávačů a snažil se být na co nejvyšších pozicích. Díky vlastnímu systému na správu obsahu dosahujeme vyšších rychlostí při načítání než s využitím například WordPressu. Současně dbáme na dobrou strukturu stránky.
  5. Rychlá dodávka a profesionální podpora - Web umíme dodat rychle. Po uhrazení zálohy začne práce na grafickém návrhu. Po jeho schválení nám samotný vývoj obvykle nezabere víc jak 5 dnů. Váš web bude pro nové klienty připravený v co nejkraším čase.

Pokud tedy Váš web není responsivní, běží ještě na http nebo na nějakém zastaralém nástroji nebo frameworku, případně by už potřeboval redesign, tak nás neváhejte kontaktovat. Případně využijte naší služby web za 20.

Zaujali jsme Vás nebo si ještě nejste jistí?
Neváhejte nás kontaktovat!

Další články

3 nejčastější útoky na WordPress weby

3 nejčastější útoky na WordPress weby

30. 04. 2023
CoreApp Technologies s.r.o.
web
zajímavost

V dalším článku se zaměříme na 3 nejčastější hackerské útoky na Wordpress weby. Popíšeme jak probíhají a v čem jsou nebezpečné. Zmíníme možnou obranu proti nim a taky co dělat, když se s nějakým takovým útokem na našem webu potkáme.

Jaký je rozdíl mezi Alfa a Beta testováním?

Jaký je rozdíl mezi Alfa a Beta testováním?

19. 04. 2023
CoreApp Technologies s.r.o.
zajímavost
Testování aplikací

Alfa a beta testování je součástí vývojového cyklu každého projektu a je jednou z finání fází při při dokončování softwarového produktu před jeho uvedením na trh. Jaký je ale rozdíl mezi těmito testovacími fázemi? A kdo tyto testy provádí?

Automatizace testů: ušetří čas i finance!

Automatizace testů: ušetří čas i finance!

18. 04. 2023
CoreApp Technologies s.r.o.
web
server
firemní život
Testování aplikací

Automatické testy jsou důležitou součástí vývojového cyklu softwaru. Pomáhají minimalizovat chyby, zrychlit proces vývoje a zlepšit kvalitu produktu. Co si pod pojmem automatické testování představit? Co přináší za výhody? A kde dochází k největší úspoře času a financí?